Cuburi de gheata ambalate

Fabrica de gheata

Întrebari fecvente despre gheata

De cata gheata am nevoie pentru evenimentul meu?
Depinde de natura evenimentului, de temperatura de afara, de bauturile servite. O regula simpla ar fi sa luati in considerare aproximativ jumatate de kilogram de gheata pentru fiecare invitat. Puteti folosi urmatoarea aplicatie de pe site-ul nostru pentru a calcula de cata gheata aveti nevoie!

Care este comanda minima?
60 Kg de gheata (30 saci de 2 kg). Daca ai nevoie de cantitati mai mici suna-ne si te vom indruma spre cel mai apropiat punct de vanzare de tine de unde vei putea cumpara gheata in cantitati mai mici.

Cat de repede va ajunge gheata la mine din momentul in care fac comanda?
Este bine daca poti face comanda cu o zi inainte dar in anumite situatii livrarea se face in aceiasi zi cu comanda. Aceste detalii se stabilesc de obicei telefonic de comun acord in momentul lansarii comenzii.

Ce recomandari aveti pentru stocarea ghetii?
Gheata se pastreaza cel mai bine intr-un congelator. Daca nu dispui de congelator o geanta frigorifica in care gheata poate sta cateva ore fara sa se topeasca ar fi cea mai indicata solutie.

Din ce apa este facuta gheata?
Apa pe care o folosim la fabricarea cuburilor de gheata provine din izvoare de mare adancime situate langa orasul Constanta. Inainte de a fi transformata in gheata aceasta apa este trecuta printr-un drastic proces de purificare in mai multe etape ce culmineaza cu o filtrare prin osmoza inversa si o sterilizare cu lumina ultravioleta. Citeste mai multe despre calitatea ghetii noastre aici

Cate pungi de gheata incap intr-un congelator?
Depinde de marimea congelatorului. De exemplu intr-un congelator cu volumul de 200 de litri intra 100 kg de gheata adica 50 de pungi de 2 kg. Intr-un congelator de frigider obisnuit intra 2-3 pungi de gheata.

De ce sa cumpar gheata cand pot sa fac simplu in congelator cuburi de gheata?
In primul rand din acelasi motiv pentru care cumperi apa plata si nu bei apa de la robinet, mai precis pentru calitatea apei din care a fost facuta gheata. La cuburile de gheata facute acasa in congelator se foloseste de obicei apa de la robinet care contine impuritati si care poate capata mirosuri de la celalalte alimente din congelator. Citeste aici care sunt avantajele cuburilor de gheata ambalate

Ce standarde de calitate folositi la fabricarea cuburilor de gheata?
In prezent fabrica de gheata Instant ICE are implementat standardul de management al calitatii si sigurantei alimentare ISO 22000:2005